Το Ράδιο Ακρίτες στο διαδύκτιο

Το ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ μέσω του διαδυκτίου και της ιστοσελίδας των "ΑΚΡΙΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ" www.akritestoupontou.gr
φτάνει σε ολόκληρο τον πλανήτη. Η λαλιά και η μουσική μας παράδοση με την βοήθεια της τεχνολογίας φτάνει σε κάθε σημείο του πλανήτη και ενώνει όλους τους λάτρεις της παράδοσης όπου γης !

Ολόκληρο το πρόγραμμα του ραδιοφώνου μας , αυτούσιο , χωρίς περικοπές , αδιάλειπτα , όπως ακριβώς φτάνει στα αυτιά των ακροατών του ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ στη βόρεια Ελλάδα από τα FM , διοχετεύεται στην ιστοσελίδα των ΑΚΡΙΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ.

Τα αμέτρητα μηνύματα από όλο τον κόσμο , τα e-mail που καταφθάνουν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομίο μας: radio@akritestoupontou.gr
αλλά και ότι φτάνει στα αυτιά μας απο διάφορες πηγές , μας δίνουν την ώθηση να συνεχίσουμε , στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας, την προσπάθεια για την διατήρηση της παράδοσής μας.


Οι Ακρίτες στην ιστορία, για εκατοντάδες χρόνια προστάτευαν τα σύνορα και κατ΄επέκταση τον ίδιο τον Ελληνισμό!

Οι "ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ" το σωματείο από την Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης, χρόνια τώρα, με κάθε δυνατό τρόπο, ''ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ'' τα ήθη, τα έθιμα και την παράδοση των Ελλήνων του Πόντου (και όχι μονο), που καθημερινά κινδυνεύουν από τον χρόνο , την αδιαφορία και την παγκοσμιοποίηση που λειτουργεί ισοπεδωτικά και θέλει ανθρώπους δίχως μνήμη και συνείδηση.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΣΤΡΕΝ ΕΧΤΙΖΕ ΑΚΡΙΤΑΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙ........

........ σήμερα Οι΄''ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ'' "χτίζουν" τεχνολογικά και "καλλιεργούν" με άλλα εργαλεία αλλά πάντα με τον ίδιο σημαντικό σκοπό........

Την διατήρηση στο ακέραιο της πολιτισμικής μας παράδοσης και την μεταλαμπάδευσή της στις επερχόμενες γενιές μαζί με τις αξίες επάνω στις οποίες οι προγονοί μας έχτισαν τον Ελληνικό πολιτισμό στους αιώνες.

www.akritestoupontou.gr

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ


Powered by Neoweb.gr a unit of Inventics S.A. Corporation